Gratis Institutionsdag på Københavns Vikingemarked

I samarbejde med Høje-Tåstrup kommune og lokale virksomheder inviteres ALLE landets fritidsinstitutioner, skoler, og andre dagtilbud til at besøge Københavns Vikingemarked GRATIS.
Giv børnene en uforglemmelig historietime, hvor de kan se historien udfolde sig med deres egne øjne.

Markedet foregår i Høje-Tåstrup, Hakkemosen, indkørsel via Gregersensvej, 2630 Taastrup

Københavns Vikingemarked er en unik mulighed for at lade børnene tilbringe en dag i en vigtig tid i Danmarks historie. Børnene kan komme helt tæt på passionerede aktører, der fremviser historiske håndværk, påklædning, mad, bolig og krigsførelse. I løbet af dagen har vi forskellige shows, hvor aktørerne fremviser alt fra ild-jonglering til kamp med rigtige våben.

Der er masser af siddepladser på markedet, hvor man kan få en lille pause fra alle de mange aktiviteter. Her kan man nyde sin medbragte madpakke eller noget af det lækre mad/drikke, som kan findes i vores store historiske krotelte.

For at deltage skal man tilmelde sig her på siden. Deltagelse er gratis, men tilmelding er en forudsætning for deltagelse.

Børnene vil få et armbånd på, som gælder alle markedets åbningsdage.

Vi ses fredag i den første weekend i Sepetember til Københavns Vikingemarked, Hakkemosen, indkørsel via Gregersensvej, 2630 Taastrup

Klik tilmeld dig her!