Om os

Københavns historiske marked ( Tidl. Københavns middelaldermarked ), og Københanvs vikingemarked, er arrangeret af Københavns historiske markeder

Københavns historiske markeder er en NGO forening, hvis arbejde er at give kultur og oplevelser til børn & unge samt folk som er stillet udfordrende i samfundet.

Vores udvikling og fremtidsvisioner om at skabe mere historisk formidling med forskellige historiske begivenheder

Derfor laver vi bla. Københavns middelalder marked og københavns vikingemarked

Vi invitere skoler og institutioner samt forskellige org. som Røde Kors flygtninge, kræft og langtidssyge ramte familier, udsatte familier samt børnehjem gratis ind på markedet.

Til børnedagen på Københavns Middelaldermarked 2019 nåede vi op på 9.000 deltagere

I 2020 forventer vi at kunne give gratis adgang til 12.000 deltagere. Samt 3.000 til 5.000 fra Blå kors, mødrehjælpen, børnehjælpsdagen samt organisationen Broen der hjælper udsatte børn til en aktiv fritid.

Derudover havde vi over 41000+ gæster til KMM i 2019
Københavns Middelaldermarked er nomineret til Børn i Byen prisen “Bedste Børneevent”, en pris vi vandt i 2018.

Dette er et super klap på vores skuldre at blive nomineret for vores event, som blev afholdt første gang i 2007. Dengang vi startede var der 800 besøgende og 15 frivillige, dette er nu vokset til 41.003 besøgende, 1.300 aktører og over 200 frivillige. Uden disse frivillige og foreninger der bakker op om denne event havde vi ikke kunne gøre dette.” – KMM

Foreningen Landstedsrådet, har i 2021 skiftet navn Københavns historiske markeder