Købehavns Historiske Marked

KMM/KHM 2021 er aflyst.
Billetsalg, hjemmeside og tilmeldinger er klar til efteråret
Du kan læse mere om Københavns vikingemarked 2021 her

 

Københavns Middelaldermarked er desværre aflyst i år, 2021. Men det betyder ikke, at vi ikke har arbejdet. Vi håber derfor, at du vil læse denne lille besked.

Københavns Middelaldermarked blev første gang afholdt i 2007, hvor cirka 800 gæster besøgte markedet. Siden da har vi udviklet os til et marked, der i 2019 formidlede historie om vikingetiden og middelalderen til cirka 41.000 gæster.
Det er derfor også på tide, at vi erkender, at vi ikke længere er et middelaldermarked, men et historisk marked, som rummer en langt større periode i den danske og europæiske historie.

Derfor vil vi i pinsen 2022 åbne portene for Københavns Historiske Marked. Vi lover, at oplevelsen og stemningen vil være præcis, som I kender den. Vi ønsker blot at markedets navn reflekterer den oplevelse, som vi er stolte af at give til vores gæster.

Men vi har også en anden overraskelse, som vi har glædet os til at fortælle jer om! Vi vil nemlig arrangere endnu et marked, som vil blive en del af Københavns Historiske Markeder, Københavns Vikingemarked. Fra den 3. til 5. september 2021 vil den velkendte plads i Ballerup blive fyldt med vikinger, som er spændte på at give jer et helt fantastisk indblik i en af de mest afgørende tidsperioder i den danske historie.

Du kan læse om både Københavns Historiske Marked og Københavns Vikingemarked på KHM.dk.

Vi glæder os til at se jer i Ballerup til september
De bedste hilsner, Københavns Historiske Markeder