Børneaktiviteter

Sværdworkshop

Når du færdes blandt farlige krigere på markedet skal du kunne forsvare dig og til det hjælper vores kyndige sværdsmedje dig gerne med at smede det fineste sværd.
8 poletter

Sminke

Er du på krigsstien, frierfødder eller bare interesseret i at se lidt ekstra fantastisk ud? Så kom forbi sminketeltet, der har ansigtsminke til enhver lejlighed.
5-7 poletter

Møntstempel

Er lommen tom? Frygt ej, her hos smykkesmeden kan du såmænd slå dine egne mønter og har du lyst til at fremvise din rigdom, kan du pryde din hals med de fineste halskæder med mønter som vedhæng.
1 poletter (2 mønter )

Smeden

Ved den buldrende “ild” står vores smed klar til at hjælpe store og små med farverige tryk på små træskiver, så man kan få den fineste souvenir med hjem.
7 poletter

Kamparena

Man kan aldrig blive for stærk, for hurtig eller træfsikker i kamp, som kom og træn dine færdigheder og kæmp mod monstre, halvmonstre og krigere såsom vikinger og riddere.
1-3 poletter

Bueskydning

Lad de trænede byeskydere lære dig kunsten i at ramme et mål helt perfekt. Med denne evne kan du komme langt både som viking og ridder.
2-3 poletter

Læderpung

Dine nyslåede mønter fylder i hånden, så vores læder-skrædder står klar til at hjælpe store og små med at “sy” en lille læderpung, så er der styr på finanserne i bedste middelalderstil.
7 poletter

Hammer og stenkast

Træn din styrke og præcision. Har du ikke lige sværdet eller buen ved hånden er det yderst vigtigt at kunne bruge alt fra din hammer til en nærliggende sten som våben.
1 poletter

KRIGER

Kamp i arena med skjolde og våben.
Aktivitet for hele familien.
Børn og voksne bliver instrueret i våben og kampformationer af venlige vikinger.
Ca. 50 børn ad gangen.
4 poletter

Poletter

Hvad er poletter

Poletter er den “valuta” der benyttes i børneområde og man kan købe poletter i vores poletbod på pladsen eller i forsalg HER.

Hvad bruges de til?

Deltagelse i de forskellige aktiviteter koster mellem 1 – 10 poletter. Man betaler ved aktiviteten man ønsker at deltage i. 

Priser på poletter

AntalBesparelsePris i DKK
1 polet12.-
10 poletterspar 20.-100.-
22 poletterspar 64.-200.-

Poletter til overs efter markedet kan benyttes ved næste års Københavns Historiske Marked