Program 2023
Program for 2024 bliver fastlagt tættere på Pinsen 2024

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Maximus Heratikus – også kaldet Vagabundus, gøgler af guds nåde, med garanti for underholdning til både børn og vokse!

Kan du lide ild? Kan du lide underholdning?
Så er dette lige noget for dig, når det fantastiske Ildfolket kommer forbi!

Historierytterne og Kentauer præsentere Ridderturnering til ære for Kong Frederik den 2 og prinsesse Anna

En historisk fortælling om slaget ved Falkoping mellem Margrete den første og Albrecht af Mecklenburg. Margrete vandt slaget og sikrede efterfølgende kalmarunionen.
Slaget bliver udført af 6 forskellige middelaldergrupper, fra 3 forskellige lande.

Turdus Musicus blev stiftet som en forening i 2011. Dens mission er at samle mennesker, der er interesserede i 1200-1400-tallets livsstil, især historisk musik, dans og tøj.

Spiritual Seasons er et middelalderligt og skandinavisk folkeband fra Kharkov, Ukraine.

Kraftfulde middelalderlige og keltiske melodier, poetiske nordiske ballader kombineret med en energisk og indtagende forestilling, akkompagneret af fortryllende (lyde fra) sækkepiber og andre oprindelige middelalder instrumenter!

Siden 2004 har Spiritual Seasons været på turné i Europa og Asien og spredt god energi med deres positive og smitsomme udseende. De vil med garanti få dig til at danse, synge og smile!

Forestillingen er akkompagneret af traditionelle danse og mini-workshops med historisk dans.

Historisk opvisning med drabelige vikinger.

Vikingeshow kampe

Fortab dig i kendte sange og originale kompositioner, og lad fantasien rulle med, når fortryllende fløjtetoner, legende lyrespil og velsungne vokaler bærer dig hen over majestætiske bjerge, gennem dybe dale og dunkle skove fulde af mytologiske væsener.

Ullrs Hird er en kampgruppe på snart 10 år som holder til i Ringsted. De går meget op i at formidle vikingernes liv så autentisk som muligt og de stræber efter at blive den bedste krigergruppe i Danmark.

En italiensk gruppe af talentfulde flagkastere der laver et show af imponerende jonglering med flag på Turneringspladsen samt rundt omkring på markedet.

Eventyrlige ridderdyster for Kong Frederik den 2 og prinsesse Anna