Program 2022
Program for 2023 bliver opdateret tættere på åbningsdato

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Maximus Heratikus – også kaldet Vagabundus, gøgler af guds nåde, med garanti for underholdning til både børn og vokse!

Kan du lide ild? Kan du lide underholdning?
Så er dette lige noget for dig, når det fantastiske ildfolk kommer forbi!

Gennem de nordiske ballader og dansemelodier fra middelalderens europa, arbejder Virelai med den nordiske og europæiske musiks rødder – den folkelige middelalder.

Musikkens kompositioner og lyd, spillet på de gamle instrumenter, vækker noget genkendeligt i os, noget vi har til fælles. Vi kan mødes i musikken i dansen på tværs af alder og kulturelle skel. Det er dét der gør at middelaldermusikken kan være aktuel her i det 21. århundrede.

Ridderturneringen byder på flere riddere som vil vise deres færdigheder frem indenfor flere discipliner såsom ringridning, kamp til hest og lansedyst.

En historisk fortælling om slaget ved Falkoping mellem Margrete den første og Albrecht af Mecklenburg. Margrete vandt slaget og sikrede efterfølgende kalmarunionen.
Slaget bliver udført af 6 forskellige middelaldergrupper, fra 3 forskellige lande.

Turdus Musicus blev stiftet som en forening i 2011. Dens mission er at samle mennesker, der er interesserede i 1200-1400-tallets livsstil, især historisk musik, dans og tøj.

Spiritual Seasons er et middelalderligt og skandinavisk folkeband fra Kharkov, Ukraine.

Kraftfulde middelalderlige og keltiske melodier, poetiske nordiske ballader kombineret med en energisk og indtagende forestilling, akkompagneret af fortryllende (lyde fra) sækkepiber og andre oprindelige middelalder instrumenter!

Siden 2004 har Spiritual Seasons været på turné i Europa og Asien og spredt god energi med deres positive og smitsomme udseende. De vil med garanti få dig til at danse, synge og smile!

Forestillingen er akkompagneret af traditionelle danse og mini-workshops med historisk dans.

Et rigtigt prinsesse eventyr med historisk afsæt i året 1587. Frederik den 2,s datter, prinsesse Anna skal giftes og ridderne er klar til at kæmpe om hendes gunst på deres fine heste.  Men får vi den rigtige valgt til prinsessen, eller ryger hun i kloster ?  Kom og deltag som indbudte gæster

Musica Vagantium dedikerer sig til fortolkningen af ​​gotisk musik.
Musikken bliver mere imponerende, ikke kun takket være de tidstypiske kostumer, men også ved hjælp af historiske instrumenter. Da ensemblet fortolker musik fra de ældst bevarede musikkilder til 1500-tallets musik, kan selv enkelt opførelserne være meget varierende.

Vikinge impro når det er bedst.

Beskrivelse kommer

Beskrivelse kommer