Institutionsdag på Københavns
Historiske Marked

I samarbejde med Ballerup kommune og lokale virksomheder inviteres ALLE landets fritidsinstitutioner, skoler, og andre dagtilbud til at besøge Københavns Historiske Marked GRATIS.
Giv børnene en uforglemmelig historietime, hvor de kan se historien udfolde sig med deres egne øjne.

Markedet foregår i Ballerup, Kræmmerstien 1, 2750 Ballerup.

Københavns Historiske Marked er en unik mulighed for at lade børnene tilbringe en dag i en vigtig tid i Danmarks historie. Børnene kan komme helt tæt på passionerede aktører, der fremviser historiske håndværk, påklædning, mad, bolig og krigsførelse. I løbet af dagen har vi forskellige shows, hvor aktørerne fremviser alt fra ild-jonglering til kamp med rigtige våben.

Der er masser af siddepladser på markedet, hvor man kan få en lille pause fra alle de mange aktiviteter. Her kan man nyde sin medbragte madpakke eller noget af det lækre mad/drikke, som kan findes i vores store historiske krotelte.

For at deltage skal man tilmelde sig her på siden. Deltagelse er gratis, men tilmelding er en forudsætning for deltagelse.

Børnene vil få et armbånd på, som gælder alle markedets åbningsdage.

Vi ses fredag op til pinse! Til Københavns Historiske Marked, Kræmmerstien 1, 2750 Ballerup.
10 min gang fra Malmparken station, få minutter fra bus og parkeringsområde.

Institutions tilmelding - 2024

  • Dette bruges kun hvis der er tvivl vedrørende tilmeldingen eller ved forsvundet personer eller lign. under afvikling af markedet.
  • Du vil blive kontaktet på denne mail med praktiske oplysninger
  • Vælg venligst et tal større end eller samme som 1.
  • Vælg venligst et tal større end eller samme som 1.